Rólunk mondták

Nagyon izgalmas volt látni, hogyan bontakozik ki a fejemben elképzelt logó és a honlap!  Azt kaptam, amit elképzeltem és közben még rengeteg ötlettel és tanáccsal is elláttak. Gyors és precíz munkájukkal pillanatok alatt meggyőztek, hogy a jövőben is őket válasszam! Köszönöm!

Tisza Gábor

Célkitűző

Maximálisan elégedett vagyok Sanyi munkájával, minden egyedi kérésemnek eleget tett a honlapom készítése közben. Végig láttam rajta, hogy szívvel-lélekkel csinálja a feladatokat, ami a végeredményeken is megmutatkozott: versenyképes honlap, klassz névjegykártya. Jó szívvel ajánlom őt azoknak, akik minőségi munkát akarnak kézhez kapni.

Soltész Ian

Lelki segítő, IAN.HU

Köszönöm az alapos munkát, nagyon elégedett vagyok a honlappal. Jó érzés volt, hogy a közös munka során bármikor, bármivel kapcsolatban kérdezhettem, mindig készséggel válaszoltak. Végig úgy éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Sok sikert kívánok a jövőben is.

Baranyay Barnabás

ügyvezető, Trixon Autóház

Szeretném ezúton is megköszönni a gyors és precíz logó- és honlapkészítést. A weblap kitűnően megtervezett, lényegre törő és könnyen átlátható. Biztosan mondhatom, a jövőben is a Milton Design szolgáltatásait fogom igénybe venni.

Lőrincz Balázs

Mangalitsa Delicacy

Eredetileg ”csak” egy honlap elkészítésére kértem fel a Milton Design Stúdiót. Aztán idővel logót, névjegykártyát és különböző reklámanyagokat is készítettek nekem. A honlap gyönyörű és modern lett, amit kreatívan, de teljes mértékben az én igényeimhez igazodva készítettek el. Az általuk tervezett arculattal pedig kezdő vállalkozóként is magabiztosan, mindenütt megállom a helyem. Számtalan tanáccsal segítettek a marketing eszközök kiválasztásában, tippeket adtak ahhoz, hogyan érhetném el legkönnyebben az általam kitűzött célokat és hogyan működhetne a vállalkozásom még hatékonyabban. A szakmai hozzáértésen, a kreativitáson, a pontosságon, megbízhatóságon túl kaptam még odafigyelést, együttműködést, sok-sok türelmet. Az első perctől kezdve rá tudtak hangolódni az elképzeléseimre. Az elkészült honlapban ugyanúgy benne van szívük, lelkük akárcsak az enyém. Őszintén és szeretettel ajánlom a Milton Design Stúdiót mindenkinek.

Rácz Beatrix

kineziológus, Harmónialiget

Logó- és címketervezéssel bíztam meg a Milton Design Stúdiót. A konzultációk során maximálisan figyelembe vették az elképzeléseimet, és olyan dolgokra is rávilágítottak, amik addig eszembe sem jutottak. A barátságos hangnem és az elkészült munka egyaránt igazolta számomra, hogy jó tervezőt választottam.

Bálint Gergely

méhész, Bálint Méhészet

Nagyon kedves, gyors, megbízható, segítőkész, munkájára igényes designer. Örülök, hogy Önöket választottam, elégedett vagyok a végeredménnyel.

Szabóné Marton Julianna

Íves Terasz