Arculattervezés

Növeld a céged iránti bizalmat egységes és profi megjelenéssel

Mindig azt a legnehezebb elérni, hogy valaki először vásároljon nálad. Ebben az egyik leghatékonyabb segítség a bizalomgerjesztő megjelenés, az egységes, egyedi arculat.
Az egységes megjelenés továbbá azt a benyomást kelti, hogy az adott vállalatnál szervezett munka folyik, ami ugyancsak bizalmat gerjeszt az emberekben.

Mit nyer vállalkozásod egy egyedi arculattal?

  • Az egységes megjelenés jó első benyomást tesz majd ügyfeleidre, ezzel új kapuk nyílhatnak meg céged előtt
  • Céged egységes arculata azt sugallja majd, hogy nálad átgondolt, szervezett munka folyik, ami tovább növeli vállalkozásod hitelét
  • Az egységes arculat állandóságot, stabilitást tükröz

Az arculattervezés menete

arculattervezes_menete

Az árajánlatkérés után egy igényfelmérő kérdőívet küldünk email címedre. Ennek kitöltésével segítesz nekünk abban, hogy megismerjük a szakterületedet, a vállalkozásodat, valamint személyes igényeidet és elképzeléseidet céged arculatával kapcsolatban. Árajánlatunk elfogadása után hozzákezdünk céged arculatának megtervezéséhez. A tervezési folyamat során többször is konzultálunk majd veled, és kikérjük véleményedet a készülőben lévő munkákról. Az elkészült arculati elemeket minden esetben nyomdakészen adjuk át. Amennyiben a projekt keretében logót is tervezünk számodra, az minőségromlás nélkül bármekkorára nagyítható, bárhol felhasználható lesz.

Rólunk mondták

Eredetileg ”csak” egy honlap elkészítésére kértem fel a Milton Design Stúdiót. Aztán idővel logót, névjegykártyát és különböző reklámanyagokat is készítettek nekem. Az általuk tervezett arculattal kezdő vállalkozóként is magabiztosan, mindenütt megállom a helyem. Számtalan tanáccsal segítettek a marketing eszközök kiválasztásában, tippeket adtak ahhoz, hogyan érhetném el legkönnyebben az általam kitűzött célokat és hogyan működhetne a vállalkozásom még hatékonyabban. A szakmai hozzáértésen, a kreativitáson, a pontosságon, megbízhatóságon túl kaptam még odafigyelést, együttműködést, sok-sok türelmet. Az első perctől kezdve rá tudtak hangolódni az elképzeléseimre. Őszintén és szeretettel ajánlom a Milton Design Stúdiót mindenkinek.

Rácz Beatrix

kineziológus, Harmónialiget

Mennyibe kerül?

TOVÁBB AZ ÁRAKHOZ

Korábbi munkáinból

AJÁNLATKÉRÉS

15 + 1 =