Logótervezés

Tedd vonzóvá és megjegyezhetővé vállalkozásodat

A logó, mint az arculat alapja, képes meghatározni azt, hogy másokban milyen kép alakul ki vállalkozásodról, ami akár a döntéseikre is hatással lehet.

Ez az első kommunikációs kapcsolat céged és leendő vásárlóid között. Ezért a bizalom kialakítása miatt nagyon fontos, hogy minél hitelesebben és igényesebben mutassa be vállalkozásodat.

Mit nyer vállalkozásod egy logóval?

  • Céged az eddiginél pozitívabb benyomást tesz majd ügyfeleidre
  • Az érdeklődők nagyobb bizalommal fordulnak majd hozzád
  • Az új logód megkülönböztet a konkurenseidtől, így a vásárlók könnyebben megjegyeznek, és visszatalálnak hozzád
  • Reklámanyagaid, marketing akcióid hatékonyabbak lesznek
  • Ügyfeleid könnyebben tudják majd ajánlani szolgáltatásaidat ismerőseiknek, ami a lehető legjobb reklám céged számára

A logótervezés menete

logotervezes_menete

Az árajánlatkérés után egy igényfelmérő kérdőívet küldünk email címedre. Ennek kitöltésével segítesz nekünk abban, hogy megismerjük vállalkozásodat, igényeidet és elképzeléseidet leendő logóddal kapcsolatban. Árajánlatunk elfogadása után hozzákezdünk logód tervezéséhez. A tervezési folyamat során többször is konzultálunk majd veled, és kikérjük véleményedet a készülőben lévő munkáról. Az elkészült logót minden esetben JPG, PDF és AI formátumokban adjuk át, így az minőségromlás nélkül bármekkorára nagyítható, bárhol felhasználható lesz.

Rólunk mondták

Logó- és címketervezéssel bíztam meg a Milton Design Stúdiót. A konzultációk során maximálisan figyelembe vették az elképzeléseimet, és olyan dolgokra is rávilágítottak, amik addig eszembe sem jutottak. A barátságos hangnem és az elkészült munka egyaránt igazolta számomra, hogy jó tervezőt választottam.

Bálint Gergely

méhész, Bálint Méhészet

Nagyon kedves, gyors, megbízható, segítőkész, munkájára igényes designer. Örülök, hogy Önöket választottam, elégedett vagyok a végeredménnyel.

Szabóné Marton Julianna

Íves Terasz

Mennyibe kerül?

TOVÁBB AZ ÁRAKHOZ

Korábbi munkáinból

AJÁNLATKÉRÉS

4 + 14 =