Weboldal készítés

Tedd fel vállalkozásodat az internetre, hogy rátalálhassanak az érdeklődők

Manapság már szinte mindenki az interneten keres megoldást a problémáira, így az online jelenlét alapkövetelmény a vállalkozások számára.
Ha nem vagy jelen az interneten, akkor hiába kínálsz nagyszerű megoldást ezrek számára, csak kevesen fognak rád találni.

Ahhoz, hogy sikeresen vedd fel a harcot a konkurenseiddel, és vállalkozásod kitűnjön a többi közül, weboldaladnak a következő tulajdonságokkal kell rendelkeznie:

 • egyedi megjelenés
 • minden kijelzőn tökéletes olvashatóság (responsive)
 • letisztultság, átláthatóság (az értékesítés segítése miatt)
 • korszerű funkciók (a kényelem és a gyorsaság miatt)
 • általad is könnyedén kezelhető adminisztrációs felület

Mi éppen ezeket kínáljuk Neked!

Mit nyer vállalkozásod egy általunk készített weboldallal?

 • Céged megjelenik az interneten, ami lehetővé teszi, hogy bárki megismerhesse
 • Részletesen bemutathatod célcsoportod számára tevékenységedet, termékeidet, egyúttal lehetőséged nyílik, hogy vásárlásra ösztönözd őket
 • Az általunk tudatosan felépített, letisztult, átlátható, az értékesítést segítő honlappal az érdeklődőid hamar vásárlókká válhatnak
 • Az általunk készített honlap magyar kezelőfelülete lehetővé teszi számodra, hogy bármikor módosítsd weboldalad tartalmát, így az mindig aktuális lesz, ami nagyon jó pont a látogatók szemében
 • Az internet által egy olcsó és hatékony reklámfelületet nyersz vállalkozásodnak
 • Mobilbarát weboldaladat bárki, bármikor, bármilyen eszközről élvezettel olvashatja

Hogyan történik a megrendelés?

weboldalkeszites_menete

Az árajánlatkérés után egy igényfelmérő kérdőívet küldünk email címedre. Ennek kitöltésével segítesz nekünk abban, hogy megismerjük szakterületedet, vállalkozásodat, valamint személyes igényeidet és elképzeléseidet leendő honlapoddal kapcsolatban. Árajánlatunk elfogadása után hozzákezdünk weboldalad elkészítéséhez. A tervezési folyamat során többször is konzultálunk majd veled, és a véglegesítés előtt természetesen korrekciókra is lesz lehetőség.

Rólunk mondták

(…) A honlap gyönyörű és modern lett, amit kreatívan, de teljes mértékben az én igényeimhez igazodva készítettek el. (…) Számtalan tanáccsal segítettek a marketing eszközök kiválasztásában, tippeket adtak ahhoz, hogyan érhetném el legkönnyebben az általam kitűzött célokat és hogyan működhetne a vállalkozásom még hatékonyabban. A szakmai hozzáértésen, a kreativitáson, a pontosságon, megbízhatóságon túl kaptam még odafigyelést, együttműködést, sok-sok türelmet. (…) Őszintén és szeretettel ajánlom a Milton Design Stúdiót mindenkinek.

Rácz Beatrix

kineziológus, Harmónialiget

Köszönöm az alapos munkát, nagyon elégedett vagyok a honlappal. Jó érzés volt, hogy a közös munka során bármikor, bármivel kapcsolatban kérdezhettem, mindig készséggel válaszoltak. Végig úgy éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Sok sikert kívánok a jövőben is.

Baranyay Barnabás

ügyvezető, Trixon Autóház

Mennyibe kerül?

TOVÁBB AZ ÁRAKHOZ

Korábbi munkáinból

AJÁNLATKÉRÉS

3 + 14 =